Kleur is de basis voor een interieurstijl. Want met de juiste kleurenmix zorg je voor eenheid, rust en balans in huis. Het doel van deze afspraak is om door middel van kleuradvies de gewenste look & feel in je huis te creëren. Verrassend, uniek en passend bij jouw persoonlijke woonsmaak en interieurstijl.

Planning

De afspraak vindt plaats in de studio van Vieve Home in Baarn, of bij je thuis, en duurt ongeveer 1 uur. Na deze afspraak gaan wij voor je aan de slag en werken wij het kleuradvies voor je uit. Daarna volgt er een eindgesprek.

Voorbereiding

Natuurlijk kun je e.e.a. alvast wat voorbereiden. Maak bijvoorbeeld een aantal foto’s van je interieur en de ruimte waar het omgaat, wanneer je naar de studio van Vieve Home komt. Of leg deze klaar voorafgaand aan het huisbezoek. En heb je een plattegrond van je huis? Dan is dat natuurlijk ook handig om erbij te hebben. Boek nu je afspraak voor kleuradvies in.

Heb je behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? Dan is een offerte op maat de beste keuze. Informeer naar de mogelijkheden.